07.08.2016., 14:52
|
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Autor vuk9
OK, ovo je neki pogled u budućnost (skoriju ili dalju, kako kod nas stvari stoje vjerojatno dalju  ), ali u ovom trenutku ne bi bilo potrebno nikakvo bušenje niti neke veće izmjene (osim novog routera) ako pređem s HT-a na Iskon?
A nekada, hipotetski, kada HT skupi kolekciju novih ormarića i nitko osim njih ne bude imao pristup njima i zapuste se ovi stari na koje ću ja biti spojen, onda se ja opet prebacim na onoga tko mi bude davao najbolju uslugu u tom trenutku  Nije da će do toga doći kroz mjesec, dva...
|
problem je već sad onima koji su nešto dalje od centrale,recimo moja susjeda na iskonu plača 20/5 dobija 17/1,5 s time da upload oscilira prilikom kišnog vremena nemože se satima spojiti veza nemože skype izdrzat udaljenost od centrale 1,6 km u zagrebu,bez tih ormarića bakar je neupotrebljiv kod nas već sad,VIP nema nikakve namjere svoje ormariće postavljat,brijem da će vremenom sve korisnike prebaciti na bnet-ovu infrastrukturu,a za ruralna područja baš ih briga,nije to kritika operatera oba dva su privatne tvrke i normalno je da hoće zaraditi,to je više kritika hakoma i zakonodavca koji takva ponašanja omogučuje.
|
|
|