Citiraj:
Autor coconut
Šta je loše u tome ako je usput nešto i zaradio?
|
Itekako je loše jer otkad su kineski mobiteli postali aktualni pojavilo se mnogo ovakvih promotora i preprodavača.
Neki su kačili referal linkove, affilate linkove, neki su nudili razne kupone ako su uzme preko njih, neki su evo organizirali ko fol "grupne" kupovine...
I koliko ja pratim forum, takve stvari su uvijek bile zabranjene jer se na kraju sve svodi na reklamiranje trgovine.
Vjerujem da je administracija dopustila temu jer je imala potencijala i tko zna šta je autor teme sve obećao, ali stvarno bi trebalo preispitati ovo sve.
Naravno, to nek rade nadležni ali mi se opako čini da tema treba spadati u "sponzorirani sadržaj".
Stalno se priča o nekakvoj grupnoj kupnji, a ja i dalje ne razumijem što je ovdje bila grupna kupnja?
Stavili par telefona na prodaju i spustili im cijenu par eura, pa sad ko hoće nek kupuje, hoće li to kupiti jedan čovjek ili 300 ljudi, nije bitno.
To uopće nije GRUPNA KUPNJA nego lukavo odrađen marketing.
Bolje onda da se unijeo onaj kod za popust iz prvog posta ove teme od 6 eura, nikakve razlike između toga i kvazi "grupne kupnje".
P.S. I pliz nek mi se sad ne javlja vorda, smarty i ostala ekipa koja lupa stalno o nekakvom jalu.
Kupi ti ako hoćeš i 100 telefona, samo bi volio da se naprave nekakva pravila, kakvo je reklamiranje zabranjeno, a kakvo dozvoljeno na forumu jer znam kako su ljudi prije skakali na postove onoga Ag008 koji je svojevremeno reklamirao jednu trgovinu.