View Single Post
Staro 06.08.2016., 15:21   #249
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Slav3n Pregled postova
Nedavno su u UK stavili odma red do blagajne neki proizvod 2+1 gratis po istoj cijeni koliko kostaju svaki pojedinacno odma red sa druge strane. Prodaja je u jednom danu porasla 300%. I sam se bavim affiliate prodajom, ali digitalnih proizvoda, samo sa after sale supportom, bez navlacenja ljudi da kupe, tak da mi ovo izgleda ko Agentovo guranje banggodovih kupona, ali na finiji nacin. NHF
A gle da je malo gurao je ali tko smo mi da sudimo .

Na kraju će se ispostaviti da uvjeti ove grupne kupnje nisu bili nešto pretjerano bolji od ostalih ali baš to šta si napisao: proizvod je bio na izvolite, on se pobirnuo da odgovori na sva pitanja i to je već dovoljno.

@sasha2511 Nemoj se pravit nevin, mogao bih ti sad citirat nepotrebne ili granične postove gdje si ukazivao na grupnu kupnju te kako si sugerirao da ponuda nije loša itd. Što i nije ali opet nije da si stavio prvi post - pa ko hoće hoće, tko neće ništa.

Ipak si se potrudio što je ok.

S druge strane kad si u lancu prodaje kao prodavač odnosno između distributera i krajnjeg kupca onda znaš da na veće količine ti sam distributer daje popust - samim time otuda i ovo što slaven piše. Za affiliate programe da ne spominjem.

Na kraju ispada da je razlika grupne protiv napuštene košarice 4€ i pokloni ... garanciju isto vjerojatno imaš kada kupuješ mimo grupne - pa se ljudi pitaju po čemu je ta grupna bila toliko posebna ?

Pitanje zašto si ti uložio toliko svoga vremena u ovaj topic neću postavljat , samo mi nije jasno zašto ti je bitno da svi jave povratno što su kupili ?

I koliki je na kraju uspjeh grupne kupnje ? Koliko je prodano po kodovima iz ove grupne, jel smiješ bacit statistiku ? Da vidimo koliko je kojih mobitela prošlo .
Forace je offline