View Single Post
Staro 06.08.2016., 12:22   #23
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Brucoš Pregled postova
Kvaliteta neke tinte s nije subjektivna kategorije. Ili stvar nekog osobnog amoziteta. Taštine ili nekog drugog koriničkog viđenja.

/snip bla ser kenj truć bljuć prd

I naravno na za to treba nekoga okrinviti. Tada je vlastita frustracija manja i korisnik se osjeća ljepše.
Ti si svjestan da postoji zivot ispravnih i iskoristivih printera izvan tvoje male tvornice strave za koju ni od koga nikada u zivotu nisam cuo niti neutralan komentar, iskljucivo pokudu? Eto, cak si i mene zajebao sa svojim sarlatanstvom i zavjerama, dakle, nije rekla-kazala. Sreca tvoja da prevaris ljude za samo parsto kuna, pa te valjda nitko nije jos ozbiljno procjedio kroz sake...

Citiraj:
Autor Brucoš Pregled postova
Čovije reče da je kupio printer jer mu hitno treba da otisne 200 otisaka. Kasnije će ga staviti na policu. Čitaj što čovijek piše.
Citiraj:
Autor Još jedan prevareni Adriatixov 'korisnik'
Decki hvala na brojnim savjetima, problem je slijedeci ja ovaj mjesec ispisem 200 stranica i onda je mir nekih mjesec dana, eventualno pisem u crnoj i tako odu glave za boje v rit.
Psihicke smetnje su ti evidentne, ali ono... Stvarno nije tesko procitati napisano, jelda?

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
OT: googlam ja adriatix, brate mili najgora stranica neke firme koju sam vidio u životu, oči me bole
Mlad si pa grijesis dusu ali ti je oprosteno. Adriatix je drugi, prvi ce uvijek biti, jedan, jedini i neponovljivi - Pavel Djuga!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote