View Single Post
Staro 06.08.2016., 12:11   #22
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Tako je bio slučaj sa mojima(pixma ip1500 ip4700, i još neki stari, još nije bilo pixme onda ),
ne znam ima li canon te gdje je glava u cartu, iskreno nisam se nikad susreo sa takvim inkjetom, i zanimljivo mi je to, možda bih i ja to uzeo da znam da postoji.

Doduše na jednom od ova 3 canona sam imao i problem Waste Ink Tank Full, koji je bio isto tako skuplji za popravit nego kupiti novi printer

OT: googlam ja adriatix, brate mili najgora stranica neke firme koju sam vidio u životu, oči me bole
Nisam niti ja znao za to no rekao je jedan forumaš Eladio na temi koji multifunkcionalni printer da ovaj hp ima glave na tintama, to je bio printer HP Deskjet Ink Advantage 2135 AiO, p/s/c, F5S29C - 428kn i da boje nisu skupe svega oko 80kn. Tada sam guglao o tom prineru i uvjerio se u to, nakon toga printer mi se nije baš previše dopao, ali je ušao u uži krug izbora. Mana, nema onu opciju kopirku tj. da staviš hrpu papira pa da on sam uvlači i printa, umjesto da stalno stavljam i vadim van papir po papir. Tada sam guglao još o HP printerima i onda sam našao ovaj model HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One Printer koji ima ama baš sve što i stari printer uključujući i faks koji sam povremeno koristio, plus ima i taj wifi koji mi nije nešto važan jer mogu i bez njega. A originalne boje za povremenog korisnika nisu skupe, koštaju svega oko 80kn, i trebaju mi samo dvije tinte tako da neprelazi vrijednost niti pola novog printera.

http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=353

OT: Istina, i mene bole oči svaki puta kada pogledam njegovu web stranicu. I nerazumijem kako do današnjeg dana kad sam zadnji puta bio kod njega nekih prije 4 godine nije složio tekstove jer je i dalje očajno napisan tekst s prepuno pravopisnih grešaka.

@Brucoš
Tu spiku i smeće prodavaj nekom drugom, ja se stime više neću bavit. Dosta me koštao promašeni eksperiment od preko 300kn !

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Dakle, za 300kn ima tvoju bofl tintu koja obicno ne radi ili sve zasere, dok za tih istih 300kn moze jednostavno printati i uzivati.

BTW, jos nam nisi objasnio gornju racunicu od 4kn po otisku? Ako ti je osnovnoskolska matematika kao i printer skillovi, mozda ni ne moras...
Sada za tih 300kn imam dva seta originalnih boja skup s glavama, plus znam da bude printao i to na maksimalnoj kvaliteti koju može printer printati. A ne kak kod zamjenskih boja s kojima zna bit hrpu problema plus otisak je nažalost vidljivo lošije kvalitete. Sve sam ja to prošao tako da nepričam napamet.
DANCI je offline   Reply With Quote