Citiraj:
Autor Brucoš
To se zove principijelnost
Tražiš printer za 400 kn A onda daš 800 kn i zadovoljan si. Duplo više si zadovljan. Znači jedan kolor otisak == 4 kn
I čovijek zadovoljan.
|
Ti iz adriatixa šuti, prodao si mi mačka u vreći za 300kn s onim punjivim patronama i bojama koje nisu nikad proradile kod pisanja. Printer prihvati pa neprihvati pa ajde resetiraj i tako u krug. Tek kad sam to pobacao van i stavio sve 4 boje od Maxnavije tada je printer počeo pisat. Kad sam te zvao za savijet rekao si mora raditi mora raditi samo stavi opciju čišćenje glave više puta, naravno da nije proradilo ni nakon 7 puta čišćenja. I još k tome tvoja matematika je ista kao i kod političara niš koristi, zašto ? Zato što ni ti nebi prodao printer za badav. Uprincipu neračuna se cijena printera već cijena boje, printer jednom platiš i imaš ga, zatim cijena printera uglavnom varira od 200-20 000kn.
Zato se računa cijena otiska na papiru. Crna originalna boja košta 80kn i mogu isprintat 360 stranica, što znači da me otisak po papiru izađe 0.22kn, odnosno 22lipe. A boja dođe isto nekih oko 80kn i imam za 200 stranica ili u prijevodu 0.4kn ili 40lipa. Pričam za originalne boje, a ne o zamjenskim bojama kakve ti nudiš koje su niš koristi skup sa onim punjivim patronama koje si mi prodao !
Citiraj:
Autor Forace
@DANCI zato se ja držim lijepo Canon eno imam i sx425 mislim od epsona i ista priča za zamjenskima ali Canon fino guta zamjenske bez problema ....
|
Ma već je rekao forumaš OuttaControl da su se i kod Canona zapekle glave tako da je to isti k kao i kod Epson-a jer glave imaju na printeru umjesto na patroni. A kad se glava na patroni zapeku onda nije važno, bacim patronu i kupim novu.