View Single Post
Staro 04.08.2016., 18:41   #1159
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
oc .co .uk forum, bilo nekoliko tema uključujući onu da moraju slati na servis u Hong Kong.

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
E sad ću OT jer se moj post brisao pa se može i opet. Čuj Druže po tome si i ti znao bacit koju (i ne samo koju) da ne listam unatrag. Možda ih drukčije upakiraš (u deblje rukavice) ali imamo dovoljno godina da znamo čitati između redaka. I mislim da smo si svi već dovoljno dobri da se znamo malo i zezati. Na svakoj temi ima i zezancije uz ozbiljne svari. Ja se javno ispričavam kolegi Miki ako sam ga uvrijedio izbrisanim postom.
A di bi ja došo da se uvrijedim na internetu ;P AK uloviš dobru ponudu za grafu, kupuj, ali po ovim cijenama odredjene grafe su daleko iznad onoga kolko bi trebale koštati. Ak nekoga nije briga za nofce....njegova stvar. Ja radje imam grafu+freesync monitor+2 mjeseca ćevapa u djepu jer tako i tako imam frame limiter na 60 (70 kad dodje nova grafa) tako da maltene i nema velike razlike i nemam nekih velikih problema spustiti par postavki s "Ultra" "Hyper" ili štagod na "High"

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 04.08.2016. u 18:50.
MikaHR je offline   Reply With Quote