Kad su bili popusti retrenirao sam neke kapetane i podesio im build na brodovima.
najvise me zanimala iowa s obzirom na novo poliranje armora, poboljšanje u preciznosti topova i brutalno visoku krajnju brzina...malo sam se zaigrao i eto nakon nekoliko partija mogu reci da mi je vjerojatno bolji brod od izuma.
Izumo def ima bolje topove(arc, grupiranje shellova, brzina zrna..)ali sve ostalo opipljivo i bitno za dobar gamplay ide na iowinu stranu, bar po meni.
Kapetan 16 skillova:
1.Ship survivability, Basic firing training
2.Expert marksmen
3.Vigilance
4.Manual fire control for AA armament
5.Concelament expert
Upgredovi:
1.Main armaments mod 1
2.AA guns mod 2
3.Main battery mod 3
4.Damage control system mod 1
5.Steering gears mod 1
6.Concealment system mod 1
Kako je iowa dobila buff na brzini odlucio sam zakačiti zastavicu za 5% speed increase, sto znaci da
iowa pici 34.7 cvorova, brze od dobrog broja krstarica.
E sad na tu brutalnu brzinu ide detectability range od samo 12.2 km, opet bolje od solidnog dijela T8 i T9 krstarica jer nemaju svi kapetane od 15 skillova na t8/9 sa concealment expertom.
To ukratko znaci da je iowa BB sa super potencijalom za agresivno snekanje i gašenje protivnickih krstarica.
AA joj je klasicno dobar za USA BB, tako da ni CV torpedni avioni nisu problem kad se uparkiraš na nos kraj otoka.
Ugl brod koji cu ponovno pocet spilat sa guštom, pa evo ako ga netko ima neka pokušao ovaj build jer brod je stvarno dobar