Pozdrav svima , molim savjet.Ukratko ću pokušat objasniti, neki dan sam pregledavao event viewer i primjetio da imam hrpu upozorenja WHEA error 19(cpu core bla bla) stim da sam nedavno fresh install win 10 bez ikakvih lagova trzanja pogotovo što je igranje do besvjiesti u pitanju. Primjetio sam još da nekad komp boota za ispod 10 sekundi a nekad preko 20 sekundi što me isto ne smeta toliko. Konfiguracija je Matična: ASUS M5A99X EVO R2.0 , PROC: FX 6300 BE , NAPAJANJE: OCZ SXS2 500W 80+, MEMORIJA: 3X2 GIGA 1.333 GSKILL , SSD:CRUCIAL BX100 120giga , GRAFA: SAPPHIRE R7 265 DUAL-X HDD:WD GREEN 500 (svi drajveri update) Ono što me brine da kad kliknem refresh na event viewer pojavi se još par WHEA ERROR 19 logova, napajanje testirano i radi , windowsi nedavno fresh instalirani, amd turbo boost je jedina stavka koju sam uključio u UEFI biosu, ništa drugo nije OC. Molim savjet, unaprijed hvala.
P.S.-Da još jednom napomenem sve radi ok nema nikakvih trzanja i dok sam gledao event viewer, poslije toga sam uletio u BF4 igrao sat vremena bez problema.