Da li netko zna jel bolji onaj telsy router za optiku od elteka i kakva je razlika ?
EDIT:
Imam već duže vrijeme gadnih problema sa IPTVom već treći mjesec si umanjujem fino račun za 100njak kn kad su nesposobni, no ne može tako stalno jer ne da mi se svaki put pritužbe pisat zbog njihove nesposobni. Trenutna situacija je ovakva na jednom tv-u imam slike i sve kanale, drugi se zbrejko (probao resetirat ga par puta čekajući poslije nego uzvučem kabel par min.) užasno je spor nema proširenog paketa itd. probali su provest opet uslugu od tamo 0 bodova ista stvar i kao nazvat će me netko od kolega kad pogledaju malo šta je, jučer me nitko nije zvao od 17 pa na dalje od kako sam razgovarao sa tehničarom u vezi svega toga. Nevjerovatno kolko više ne znaju ni običnu stvar namjestit, a da sam prije ovakav problem imao mogu se kladit u roku koji sat bi bio riješen, ako ne i istantno preko telefona sa tehničarom. Ja to sve fino govorim tehničaru da su se stvarno pokvarili od kako ih je vip uzeo i da cijela usluga IPTVa skupa sa tim risiverima i njihovim nedovršenim softverima je banana, a on odgovara "da, da..." lol mislim si super odgovor, vjerovatno i on zna da ih ubijaju polako i tiho samo nesmije reć. Sad ako ustanove da je na kraju do routera ne znam da li je bolje da mi daju novog elteka ili možda telsy pa me zanimalo da li netko zna kakva je razlika i da li opet da tražim da mi vrate albise 9090 ili da rađe ostavim 8080 risivere.