View Single Post
Staro 02.08.2016., 20:35   #1332
NanoKarlo
Registered User

Datum registracije: Aug 2016
Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Spojio sam ruter na serial, ništa posebno u bootlogu, standardni boadcom CFE u koji se nemože ući, ali se može kad završi boot logirati u nekakav info shell, login je root bez passworda, i unutra ima par beskorisnih naredbi,( board info, i ispis arp table, wlan klijenata, ip adresa).

Ima komanda za linux shell, ali pita user i pass, i odmah kaze kad se upise user ako je ispravan, tako da jedino tech prima, ali neznam koji je password, probao sam razne kombinacije ali ništa ne odgovara.

Serial pinout:

EDIT:

Uspio sam ući u root shell, otvoren je ssh ali samo preko management(tr69) interface, tako da jedino na konfiguraciji za ftth se može pristupiti.

Ima program sa kojim se može mjenjati i čitati konfiguracija, pa sam izvukao da postoji drugi user "administrator" sa lozinkom !tc0Mht + onaj kod sa naljepnice, ali nemože se logirati u web ui sa njim i nije mi baš jasno gdje točno se može izmjeniti da se svi izbornici vide u web ui jer postoje one sakrivene opcije, nije da nepostoji html file, ali u configu nisam ništa našao da bi se prikazali.
Pozdrav bili bio ljubazan da podijeliš koji si program koristio za čitanje konfiguracije ako moš ubacit link za njega.
NanoKarlo je offline   Reply With Quote