Citiraj:
Autor Garro
Došla nova glava s eBaya, ovaj put nije error 5100 nego pet narančastih blinkova. Printer ne radi. Pokušao sam paliti i gasiti iz struje, ponovo namještati glavu, but no banana.
Na kraju poludio i kupio dvije Pixme ip4000 sa neispravnim glavama na Njuški, printeri su razvaljeni kao da su bili u svjetskom ratu, ali sa novom glavom jedan radi, drugog tek trebam isprobati.
The saga continues, glavno mi je da uspijem iskanibalizirati ta tri pisača i sklopiti jednog da radi kako spada... 
|
Evo da pitam ako netko zna:
Imam ip4000 i cuo sam (od covjeka iz Sesveta koji se profesionalno bavi printerima i printanjem) da kada se stavlja nova/druga glava u printer mora nesto resetirati i sl. jer u protivnom skuri glavu. Ja sam jednu i skurio: stavio kao ispravnu glavu kupljenu preko njuskala u printer i samo se zadimilo iz glave printera, ja brzo iskljucio iz struje, ali pomoci nije bilo - glava otisla. Kako pise kolega Garro da je on uspjesno stavio glavu u drugi printer ne znam sta se meni onda dogodilo.
Ovo pitam zato sto je kod mene glava malo zastopana a nasao sam printer u Os kojem je navodno otislo napajanje i prebacio bih glavu s njegovog, ili mi je mozda pametnije prebaciti napajanje s mog printera u njegov?
Hvala