Samo bi dodao, meni je 5X ostavio dojam solidno slozenog moba po pitanju izrade. Je plastika, ali je kao nexus 5ica. Danas moja N5ica izgleda kao groblje, ali posto je mob crn, ne vidi se koliko je izrovan jer i plastika je crna (win-win). Fin osjecaj u ruci, ergonomski gotovo isti kao N5 (recimo ocjena 4/5). Nije skripao...
Posto mob nije moj, ono sto sam primjetio, a obrati i sam pozornost na to, je nekako zuckast lcd naspram mog N5... Meni se to nije svidjalo. Vjerojatno se to da custom kernelom (kcal postavke) ispeglati pa makar proguglajte sta ljudi kazu o tome. Mislim da je frend rekao kako mu je baterija bila cist fajn, nis ekstra, za izgurati neki normalan dan dovoljna. On je furao sve stock pa sam siguran da se i tu da nesto izvuci custom rjesenjima.
5X kao i 6P ima vrlo zujavu vibru koja se vise cuje nego osjeti. Iritantno kada tipkas po noci u tisini ili kada ti mob vibrira (ljudi oko tebe to cuju). To se isto da srediti custom kernelom (ublazis jacinu vibromotora, sto donekle oslabi vibru) ali eto neka zna i to ako mu je vibra bitna.