Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2016., 19:41   #22926
celeron
Premium
Moj komp
 
celeron's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: KR-ZG
Postovi: 136
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ako je polegnut šaraf i mala šansa da guma pokupi. Ako stoji auto i namjestiš da ih ubode pod kutem pri kretanju. Makar i tup oblik

Da je u pitanju kamenčić i samo bi naletio nekome po staklu.

Teško da neki susjed zašarafi tako kad je spušten. Osim ako je kotač okrenut.


edit.
Bio nekidan na servisu i majstor mi je izvadio isto šraf s navojem iz zadnje desne gume, to je vec 2 šraf u 4 godine,za ovaj prvi neznam dal je isto zadnja desna bila ili neka druga. Imo sam jos i 1 čavao koji mi se zabio s unutarnje strane prve gume, taj sam pobro na cesti koja se rekonstruirala, a za ove s navojem mi je cudno ,ali nije nemoguče pobrat i takvog na cesti....jer ipak nije lako ušrafit u gumu to rukom, moras se sagnut i to, aku bušiliciom možeš brže ali opet ko to nosa okolo i šrafi , pa neko bi nekog videl da se zavlači pod auto. Svašta se nakupi sa desne strane ceste , a naši ne čiste to godinam,ceste se rade po cijeloj županiji, pa je vrlo vjerovatno da sam na cesti pokupio i te šrafe, ak ne na cesti onda na nekom parkingu koji se isto pomete svake prestupne.

Na servisu su pokrpali gumu injekcijom, pa me zanima jel sigurno ici s takvom gumom na more , i kolko se jos moze vozit s takvom gumom jer ima vec 4 godine i oko 35 000 km ? Gume su zimke koje ocu izvozit do 10 mj kad bi trebale ici nove.
celeron je offline   Reply With Quote