View Single Post
Staro 30.07.2016., 15:21   #7895
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa nije baš da je u rangu cijene samsunga kojeg si gledao
U tjedan dana se svašta nauči, malo o bluru, malo o crnoj, malo o upscallingu, smart sustav ne možeš izbjeći ako se namjeriš na bolju sliku, nisam htio manju telku - i eto za taj čas na 5400 .

Bila je dvojba između ovog i Phillipsa 49PFS5501, ali sam pročitao za neke gadne softverske probleme na Phillipsovim prošlogodišnjim Smart modelima pa sam odlučio izbjeći. Ne mora biti da je i ovaj problematičan, ali nije bilo nikakve konkretne recenzije online (to je 2016 model pa možda zato). Trenutno na akciji u Elipsu i čini se dosta dobar value for money (4800 KN).

Od popularnog Samsunga gledao 48J6202 (48J62x2, oko 4200 KN), ali naši dućani su malo tanki sa zalihama pa ga nisam uspio vidit uživo.

EDIT: http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-48PFT5500/ ovaj recimo prošlogodišnji model, cijena jako dobra, slika vrlo dobra u odnosu na cijenu, ima Android TV. Otvoriš temu na xda developersima, same horor priče. Nemreš sideloadat (skinut apk i instalirati), sporo sučelje, nadogradiš softver - telka se počne palit sama od sebe u 2-3 ujutro, Wi-Fi prestane radit jednom kad ga ugasiš na daljinski pa onda moraš ištekavat iz struje i tako

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 30.07.2016. u 15:37.
tutix je offline   Reply With Quote