Jedno pitanje, budući da još nisam bio u prilici koristiti raskid ugovora na daljinu.
Mobitel je kupljen da daljinu, plaćen internet bankarstvom i zaprimljen poštom.
Nakon što je mobitel dostavljen skinuta je folija s ekrana (nije prozirana nego s puno šarenih slikica) uređaj je uključen i isproban kako radi...
Zaključio sam da sve funkcije mobitela ne rade kako treba, npr. blokira prilikom puštanja videa, ne zaključava početni zaslon iako je u postavkama uključena opcija.
Nakon malo istraživanja, vidio sam da je to greška koju novi firmware ispravlja. Međutim, da bi stavio novi firmware potrebno je rootati mobitel.
Kontaktiravši trgovinu telefonski, dobio sam informaciju da rootanjem gubim garanciju.
Nakon svega odlučio sam ne maltretirati se time, raskinuti ugovor i vratiti uređaj. Na uređaju je napravljen tvornički reset i folija zalijepljena na ekran.
Na stranicama trgovine našao sam informaciju, citiram: "Proizvod nije moguće vratiti ukoliko je na proizvodu vršena bilo kakva intervencija u cilju popravka ili prepravka, te ukoliko je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem, te ukoliko su na proizvodu vidljivi tragovi korištenja ili proizvod nije kompletiran. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti."
Dio koji mene buni je podcrtan. Da bi mogao isprobati uređaj morao sam skinuti foliju s ekrana i uključiti ga.
Normalno samim time uređaj je korišten...
Pitanje je, što mogu očekivati?
Probleme prilikom raskida ugovora ili ne...
lp