View Single Post
Staro 30.07.2016., 11:16   #2977
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Hoću. Tak jasno. SVE probleme od SVIH.
nit su jedni nit drugi bogom dani

Citiraj:
Mene obično zaobiđu neki generalni problemi i pomori ako čak i imam faulty seriju nečega. Ali me redovito zasere i krepa nešto što je kakti bulletproof i dokazano
I mene većinom. Igrao lutriju, dobio figu pa nije sreća u pitanju

Citiraj:
Ima slučajeva da se nVidia brani više nego AMD jer je veća baza korisnika, ali nisam vidio da je netko napisao da je nVidia savršena, a da je ATI/AMD samo problemi.
Hardware/gaming mi je hobi, ali me stvarno počelo živcirati kako se svi problemi od jednih zanemaruju a od rugih i najmanji problem je katastrofa svemirskih razmjera

Citiraj:
Nije poanta što spomeneš nego kako prezentiraš ali dobro, nema veze, point taken.
Uvijek sam vjerovao u direktan pristup. Nema mi smisla uljepšavati i frazirati da se slučajno nebi neko uvrijedio.

"ima mnogo prostora za napredovanje" NE znači da je dobro, upravo suprotno, znači da je loše i da treba dignuti guzicu i popravit stvari or else - primjer ;P

Citiraj:
Ja znam tko nije.
Što se tiće korporativnih poslova ja gledam samo svoje nofčeke. Oni hoće sšto više para izvuči a ja hoću najviše za svoje nofce.

Citiraj:
Koju čekaš? Nitro+ ili Red Jew ?
heksagram mi je bliži u ovom trenutku, ali čekam 4 GB verzije prvo. Još je i Fury u igri ;P dok sam malo promislio, s Fury bi mogo imati VSR uljučen pošto se puno bolje skejla na višim rezolucijama. al sad je otprilike 2:1:1 ommjeri 4/8GB/Fury

Citiraj:
Što znači na dulje vrijeme? Na godinu i pol se komonto može uzeti 1070 ako je netko misli mjenjati kad izađe Volta Na duže, AMD.
Pa pogle i grafe koje se ovdje ima - većina starija od 2 godine ;P . Dulje od godine dana - 480 (jer Volta navodno izlazi za godinu dana a onda ode Pascal u legacy )

I nekako mislim da će Pascal vrlo loše držati cijenu. Moja preporuka sada je 470/480 4GB za 1080p. Pa onda za godinu i pol/dvije+ ponovo gledati 1160/580 za ~2k kuna (ako upoće bude potrebno)

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
snip
nisam primjetio neke drastične razlike izmedju W10 i W7, tj maltene su isti u 99% stvari. i još dosta customizacija bez kojih me sad rad na starijim widowsima pomalo i živcira. A ovo o privatnosti...jel imaš smartphone...pa...nough said ;P

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 30.07.2016. u 11:35.
MikaHR je offline   Reply With Quote