View Single Post
Staro 30.07.2016., 11:03   #2974
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Hoćeš gomilu izvještaja o problemima sa 1070/1080?
Hoću. Tak jasno. SVE probleme od SVIH.

Citiraj:
to što tebe nije zadesilo..nije...ali nije ni veliku većinu onih koji imaju ATIja.
Mene obično zaobiđu neki generalni problemi i pomori ako čak i imam faulty seriju nečega. Ali me redovito zasere i krepa nešto što je kakti bulletproof i dokazano

Citiraj:
Sranja se dešavaju na obje strane a tu se bajke pričaju kako je nevidija savršenstvo a ATI ništa osim problema.
Ima slučajeva da se nVidia brani više nego AMD jer je veća baza korisnika, ali nisam vidio da je netko napisao da je nVidia savršena, a da je ATI/AMD samo problemi.

Citiraj:
A ja samo spomenem da sam imao priličnih problema s nevidijom i odma "pol foruma posvađano".
Nije poanta što spomeneš nego kako prezentiraš ali dobro, nema veze, point taken.

Citiraj:
Pa tko je sad fanboj/hater?
Ja znam tko nije.

Citiraj:
Isto tako o tome kako sad Kepler grafe rade, jel to isto nešto što se treba pod tepih gurati?
Jasno da ne treba. Kao ni sada ovo za Maxwell.

Citiraj:
970 tjera igre koje hoću igrati loše i zato prelazim na 480.
Koju čekaš? Nitro+ ili Red Jew ?

Citiraj:
I zato nemogu preporučiti u ovom trenutku nevidiju za nekoga tko kupuje na dulje vrijeme grafu. To nije ni fanboisam/hejterstvo nego bazirano na činjenicama. Kad i ako se nevidija popravi možemo razmotriti novo stanje.
Što znači na dulje vrijeme? Na godinu i pol se komonto može uzeti 1070 ako je netko misli mjenjati kad izađe Volta Na duže, AMD.
Brko je offline   Reply With Quote