MR servis je organiziran na način da kad sam nazvao na 016401111 da mi treba rezervni dio za klima uređaj ACP-12CH35GACA2C dobio sam odgovor da će me nazvati. Idući dan sam ponovno zvao i ponovno isti odgovor do 15 h kad me me nazvao djelatnik mislim Luka te sam naručio dio. Nakon par dana su me obavijestili da se isti može podići u Radničkoj 1a gje su me naredni dan obavijestili da istog nema. Tada sam ponovno zvao 016401111 pa su mi rekli da će me nazvati i tako par puta da bi mi se konačno javili da su ga poslali na moje ime a ne na tvrtku te da zbog toga kolegica nije znala.
Ponovno sam otišao dobio sam dio (klapna ) koji niti je bio zapakiran u originalnom pakiranju niti je bio nov niti je bio čist, uzeo sam ga jer mi se nije dalo čekati i objašnjavati krajnjem korisniku zbog čega me ponovno nema odnosno način funkcioniranja ovlaštenog servisa za Vivax.
Kad sam dio pokušao montirati ne ide jer je greškom isporučen krivi dio. Poslije toga ponovno nazivam 016401111 i ponovno ugodni glas koji prenosi informaciju nekom ko se ne javlja i čekam dan dva pa zovem pa čekam ali još uvijek se nitko ne javla
Sad ih više ne zovem ali niti prodajem brendove za koje je MR servis su jedini ovlašteni servis.