Problemi...od kuda početi.Taj dfi-ev bios je govna..o katastrofalno gov.o (najpjesničkiji rečeno).Ploču su unazadili za tri klase.
Dakle: voltaže su padale kao lude (iako imam memoriju koja je stvarno skromna kad je napon u pitanju, 1.7V sasvim dovoljno za 260 MHz),na množitelju 10.5,10,9.5,9,8.5 zaboravi FSB preko 190.Odmah ga vrati na 6. Kod 11x215 ili 220 malo boota pa ne boota,pa se smrzne.Za popizdit,bolji je matsonic 8127.Fakat sam ju zamalo samljeo i poslao DFI-u u urni.Na netu ničega od biosa (modanih).Situacija beznadežna. A onda svjetlo,dobar bios popravio sve.Naravno prelistao sam sve tvoje postove (prava kalvarija).Ne znam kakav je merlinov bios (možda ga imaš negdje iz davnih vremena) nema ga nigdje za skinuti ili neki drugi.Evo to je ukratko to.U odnosu na prošlotjedno stanje pomak za 800%.Sada ju držim na 8x250 1.45V ,a po potrebi podebljam. DFI je zakon (kad ne useru).
Da i debilana je kako su smjestili cc jumper i bateriju (tako da sam stavio vanjski prekidač za cc, i nemam gdje spojiti one 4 kontrolne diode na front panelu.