View Single Post
Staro 27.07.2016., 10:27   #25
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Kažu u Juveu da im je dosta sprdnje, hoćeju pokazati ko je glavni u Italiji

90 milja ne vrijedi argentinac, pa da su ne znam kakve cijene na tržištu ... čovječe, pa lik ima 29g i vjerojatno mu je ovo bio vrhunac karijere.

Mnogi se čude zašto ga je Real prodao, ali dobar dio ljudi jako dobro zna zašto

Morata je npr. dijametralna suprotnost njemu, ne zabija toliko u ligi, ali ga zato ućera (ili asistira) Realu i Bayernu skoro svaki put.

Jao gledam ga sa sjevera i mislim si koje je to drvo, prespavao je dobar dio utakmice, ali ajd asistirao je nekako. Inače trabali su ih pregaziti k'o plitak potok od toliko šansi, a oni se muče s njima kao da su Atletico. Gruzijci pogubljeni po terenu veći dio utakmice, puno prometa, a zarada slaba.

Bez Casemira, Real jedino može moliti svevišnjeg za nekakve ozbiljnije domete. A on skoro svaku tekmu zaradi karton ... svako malo suspenzija ili ozljeda ako uleti onako na glavu kako on zna

Btw Pogba ti ide za 140-145M zbog "Rajola taxes", a onda još 65M za igračevu neto plaću idućih 5 godina na koje ide 100% poreza (tj. 50% na 130M koliko će novi klub plaćati). To ti je ladnih 270M € u idućih 5g
Neka zadrže Paju i uzmu Hamesa, eto ih u LP. Sada kada se u PL-u vrti dvostruka para nego prijašnjih godina barem lova ne bi trebala biti problem
Kojih 5 ,Mirko?Modrića i Kroosa ne računaj jer igraju više defanzivne vezne,kao i Kazo.Modrić ima po sezoni par asistencija zbilja lijepih,kao i golova,Kroos gotovo ništa.
Imaš Isca i Hamesa,koji bi trebali dodavati Ronaldu i Baleu,a koliko su lani asistencija imali? 5 ukupno?
Kovu neću ni navoditi jer nema potrebe.
Nama treba igrač koji će imati 20 i više po sezoni,koji iz drugog plana može bitio opasan po gol konstantno,ono pravi ofenzivni vezni,a Payet je zbilja to.Em što ima ponajbolji slobodnjak na svijetu.
Ali dobro,neka ostane Biletu,kažem,samo Barca se pojačava ,a mi opet slabo.
A Pogba bude sigurno otišao.Kako čitam on čeka da ga zove Real jer bi mu pasalo doći kod Francuske kolonije.Zato još ništa od Uniteda.A otišao bude zasigurno,jer ne bi Juve iskešao 90 milijuna za Higuaina,da ne misli zaraditi na Pogbi.