Citiraj:
Autor junkieee
Spominje se 24.8 negdje ako se ne varam.
Nego pošto si ti jedan od rijetkih koji je zaigrao alphu da mi reci iz prve ruke kakva je situacija sa hitregom? Jesu ga stvarno popravili?
|
Pa, da budem skroz iskren, nisam imao problema sa hitregom.Serveri su po defaultu radili na 60Hz-a.
Kao sto sam i napisao, hipfire je vise zahvalan nego ADS.Eh, sad, veliku vecinu vremena smo se napucavali hipfire-om, pa nisam skroz siguran kakav je hitreg.
Weapon spread je ogroman i pritom mislim da je zbilja uzasno ogroman.Opet, moguce da to prikriva situaciju sa hitregom, jer su oruzja namjerno dizajnirana da budu neprecizna (kao, WW1 shema, ble) i da imaju ogroman bullet spread.
S druge strane, oruzja koja imaju optiku i s kojima sam imao priliku zaigrati, svaki metak je sjedao na predvideno mjesto.Naravno, bilo je situacija gdje sam precizno gadao i nisam dobio povratnu informaciju da je meta pogodena.Medutim, opet; moguce da je to samo radi bullet spreada i namjernog dizajna oruzja da budu neprecizna.
Sto se mene tice, mislim da moramo sacekati open BETA-u (jer je to vise nekakav demo, nego BETA) da bi saznali koja je stvarna situacija sa hitregom.
EDIT: Cisto da napomenem da sam zadovoljan hitregom generalno. Sasvim zadovoljavajuce i puno, puno bolje odraden posao nego u BF4.