Citiraj:
Autor danijel_b
Ja bih nekako najradije sve do T9 preskočio.
Tirpitz imam pa mi je Bismarck nezanimljiv, a svi ispod imaju mali kalibar koji će biti dobar za cruisere, ali sumnjam da će penetrirati BB oklop osim kad nije savršen broadside.
Samo su mi T9 i TX napeti, oklop koji će se moći oduprijeti Yamato shellovima i pristojan kalibar topova jamči dobar brawling.
|
Dolaze tek u 0.6.0 ako sve prođe po planu. To su već najavili. Od 0.5.9. ćemo ih moć sretat na severima od supertestera.
Ne znam, mene interesira cijela linija i mislim vrlo vjerojatno ubost Scharnhorsta koji je već sad nerfan jer je bio prejak u stock verziji sa 280mm topovima i 20s reloadom & torpedima.
Posebno me interesiraju Gneisenau i Bismarck. Neprovjerene informacije kažu da će Bismarck imat za nijansu još bolji oklop od Tirpa i daleko najbolje secondary topove (u što sumnjam da je točno odnosno da su drugačiji od Tirpovih). Još dako mu daju premium camo wallet warrior u meni nemre doć k sebi.
Čak razmišljam o Velikom Izborniku kao novoj odnosno trećoj T10.
PS: Pohvale Gigiju i frendu s kojim sam odigrao jučer 3 partije u diviziji. Sve 3 smo dobili samo radi naše divizjije, odlično odigrano i pravi gušt nakon budala kojih sam se nagledao cijeli vikend ganjajući sa X3 na kapetanu 18. bod na oba USN CA kapetanima. Nakon Fubukija, Balmer je drugi 18pt kapetan, dok Indianinom fali nekih 10k do zadnjeg boda.
Sent using Tapatalk.