View Single Post
Staro 25.07.2016., 17:32   #1445
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Hvala guys, znao sam većinu ovoga ali mi se očito malo sve to promiješalo. I ja sam naletio na podatak da uopće ne mora biti na dev romu za otključavanje pa sam išao za tim. Pouzdano znam da mi je kolega iz Zadra otključao bootloader sa Miunlockom a bio je na 7.3.2.0 stable.

Samo očito i tih ima Stable i "Stable"

Druga je stvar što sam u zahtjevu izričito naveo da želim otključati redmi 3 pro na 7.2.1.0 da bi mogao instalirati 7.3.2.0 ili 7.5.1.0 jer u hrvatskoj želim HR jezik. Mislim, ne želim, ali to mi se činio kao dobar razlog da mi dopuste otključavanje.
Oni su mi uredno odgovorili da će mi poslat unlock i da samo pokrenem MiUnlock. Ni oni mi nisu rekli da moram na Developer prvo.

U međuvremenu sam danas dobio "pravi" 7510 Stable i njega se može flashati bez otključavanja bootloadera pa ću za početak stavit njega jer bi kasnije trebala radit OTA kako budu izlazile nove verzije.

Hvala!

Samo se nadam da poslije toga neću imat problema s logiranjem u MiCloud kako su neki imali... ali i to je možda bilo jer nisu imali "pravi" negi kuhani ROM