View Single Post
Staro 24.07.2016., 12:27   #3306
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Skroz sam zaboravio na tebe i tvoje prosipanje mudrosti, znaci ukratko ne pratim MS sigurnosna rijesenja jer su sva zajedno beskorisna, za gole Windowse jedino sigurnosno rijesenje je izgasena masina.
Digni si virtualac sa Windows 10 i svim sigurnosnim funkcijama i locky ce ga razvaliti ko beba zvecku, a da ne pricam o novoj verziji koja koristi Macro naredbe gdje ce bar 50% korisnika aktivirati makro komandu jer Defender ga nece upozoriti.

Ne znam baš, ne samo da mi je na testnoj mašini Defender prepoznao Locky varijantu, nego je čak i Chrome blokirao download inficiranog .docm fajla, nije Defender baš toliko beskoristan. Jasno da je bolje imati bolji AV, ali može se provući i sa Defenderom ako nisi naivna budala koja sve otvara.

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Sto se tice brzine Windowsa 10, jedini razlog zasto su brzi jer nisu do sada akumulirali dovoljno updatova, kao recimo sedmica koja se muci sa updatovima. Jednostavno kad se nakupi previse updatova sve se uspori, jer sa 4GB rama masina rosta po updatovima prvih 10 minuta nakon sto se upali kompjuter, a sa 2GB moze i citav dan. Opet retardacija sa strane Microsofta i ti isti Windowsi 10 za koju godinu ce biti takvo usporeno smece da to nece biti istine.

Pa da, 120+ updateova dosad je pizdin dim
potemkin.hr je offline   Reply With Quote