View Single Post
Staro 24.07.2016., 09:04   #1054
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Upgrade je na grafu koja ima stvarnu DX12/Vulkan podršku a ne ovo što nevidija radi
pa si ti misli kakva će podrška biti i zašto za malu nadoplatu ne bi imao 20-30% (u nekim slučajevima i 50%) bolje performanse i bez svih nevidijinih sr...a i problema s DX12/Vulkanom

A uz to dobio i freesync skoro za djabe

A što se tiče futureproofinga, P10 će biti u novim konzolama i AAA igre će biti razvijane direktno za isti čip u 470/480.
To sam i ja govorio ljudima prije par godina...uzmi AMD...njihov hardwer je u konzolama...to će sad radit prejebeno...Nvidia će otić ukurac.

Pogađaš....desilo se upravo suprotno.

Imao sam prvo R9 290 pa R9 390 i prešao na GTX 970.

Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Uzmi radje 480. Jeb*s ti fps kad nema asinka, frisinka i ostalih sinkova.
Bljuje mi se od ....sinka!

Citiraj:
sad imam i freesync monitor 40-75 Hz range tako da sve što mi treba je 40-75 FPSa
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Što se tiče frenda njega taj 75hz ne oduševljava, on bi 144hz freesync (overvoč jelte), ali plati guzo. Cifre gsync 144hz nećemo spominjati. AKo uzme gtx 1060 uzet će onda katoličku verziju 144hz monitora (bez syncova jel) kojih ima oko 2 soma.
Citiraj:
Za pucačine razne je bolji TN zbog boljeg odziva, IPS baš ne briljira na 144 HZ A kolko se sjećam iz moje Freesync potrage ima onog Acera za 2k i kusur kuna.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Jep, "savršen" freesync monitor bi kod nas bio 4600kn+ (ASUS MG279Q). G-sync ekvivalent 6100kn+ (Asus PG279Q, doduše 20hz više).
Šta ste zapeli na te marketinške gluposti?

Kupite običan 144Hz monitor i lockajte FPS na 145 (makar uz smanjene detalje ako imate slabije grafe). Netreba vam nikakav sink. Ionako igranje na 60-80FPS na 144Hz monitoru nema apsolutno nikakvog smisla.

A igranje FPS-a na 75Hz nakon što probaš 144Hz tek nema smisla.

Rino je offline   Reply With Quote