View Single Post
Staro 23.07.2016., 23:30   #1047
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Neko je rekao da je Strix hladnjak za sve modele isti. Pa ako je isti, kako na jednima može biti dobar a na drugima šljuka. Zato sam se referirao na Strix.

Ti sad kažeš da nije isti i da je glasniji od FE. Onda je to za ne ni pogledat.
Pa napravljen je za GP104 i na njima vjerojatno radi najbolje jer su veći čipovi

Citiraj:
Ako smijem pitati, koji driveri su bili u pitanju? Meni driveri nisu pucali od GTX 560Ti i onog power problema što se protezao kroz nekoliko iteracija kad je malo malo "kernel stopped...blablabla...". Tada mi je to išlo jako na živce.
362.00 ako se dobro sjećam. Sad sam na 365.1

Citiraj:
OK, to je tvoj slučaj. A što ćemo sa Manuelovim kolegom
Neka ode meditirati u pustinju desetak dana, možda mu dodje odgovor ;P

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Pa vidiš po izgledu da nisu iste jeboga ti
Inače ono o glasnoći je iz krešine recenzije. 4db iznad FE nije kiki-riki. Isti cooler je i na svim novim gpu, vidim da su švabe nešto gunđale da je glasna rx 480 strix. Znači di ima dima ima i vatre. Nebi ni krešo ni švabe lagali.

Što se tiče frenda njega taj 75hz ne oduševljava, on bi 144hz freesync (overvoč jelte), ali plati guzo. Cifre gsync 144hz nećemo spominjati. AKo uzme gtx 1060 uzet će onda katoličku verziju 144hz monitora (bez syncova jel) kojih ima oko 2 soma.

Edit kurac vidim ima sad neki 144hz g-sync za 3200kn, ali puno za 1080p TN 24". Za 400kn više od crvenih ima ovo 27" 1440p 144hz IPS freesync

EDIT2

Svijet medija laže ko pas. Taj acer je TN. Još gledam i čudim se. To bi bio savršen monitor, imao bi baš sve
Za pucačine razne je bolji TN zbog boljeg odziva, IPS baš ne briljira na 144 HZ A kolko se sjećam iz moje Freesync potrage ima onog Acera za 2k i kusur kuna.

https://www.amazon.de/Acer-XF240Hbmj...eywords=XF240H

2340 Kn s poštarinom

a ovaj 27 inča je 1440p tak da se razlika izmedju 480 i 1060 drastično smanjuje na toj rezi, jbga 192bit bus ;P

http://www.techspot.com/review/1209-...060/page2.html

ako misli ići na 1440p onda može i pogledati Fury za 349€

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 23.07.2016. u 23:48.
MikaHR je offline   Reply With Quote