Pozdrav,
zadnjih nekoliko tjedana mi se randomly pojavljuje No video input u loadu na 4k ili 1440p i pomaže samo reboot, a katkada se i tijekom tog reboota slika ne pokaže sve do desktopa. Dakle logo od mb se ne vidi. Do drivera nije, jer sam probao na 3 OS-a i ista stvar. Monitor spojen DP-om i radi na 4K/60 Hz. Na servisu mijenjali RAM i GPU, ali njima sve radi, tako da ne znam do čega je. Jedino su rekli da ih je RAM zezao i da su ga zamijenili, ali oni nidu uspjeli reproducirati moju grešku. (no video input i black screen). Savjeti su dobrodošli. Idući tjedan ću ga podignuti sa servisa pa opet pokušati. BIOS flashan na zadnju verziju, SSD-ov firmwire updatean, svi driveri i winsi updateani na zadnju verziju. HW testove prolazi bez greške. PSU testiran i u redu je, bar tako kažu. Moja konfa u full loadu troši 500W. Bilo je i BSOD-ova, međutim niti njih nisu uspjeli reproducirati. Znam ih analizirati, pa sam pogledao, Winlogon failure je naveden kao uzrok. Do monitora i kabela nije, jer sam ih provjerio.

Pomagajte.
Konfa:
MB: ASROCK Fatal1ty P67 Main Board
CPU: INTEL Core i7-2700K 3.5GHz
RAM: 4 x 4GB DDR3 1600 MHz (Sada 2x8 GB 1600 MHz)
HDD: WD Caviar Black 1TB SATA III 7200rpm HDD
HDD: WD Caviar Black 6TB SATA III 7200rpm HDD
SSD: Samsung 840 Evo 250GB
GPU: Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming
PSU: Corsair GS 700W (4 i pol godine staro)
Case: Silverstone KL04B Case