Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Brko a kakve veze tvoja strix ima sa ovim novim čudesima?
Napravili su neke poluproizvode (s obzirom na premium cijenu) i sad će to keljit na sve živo. Dobro, da se razumijemo nije sad smeće, ali ne vidim jedan razlog zašto bi to netko išao kupovati.
|
Neko je rekao da je Strix hladnjak za sve modele isti. Pa ako je isti, kako na jednima može biti dobar a na drugima šljuka. Zato sam se referirao na Strix.
Ti sad kažeš da nije isti i da je glasniji od FE. Onda je to za ne ni pogledat.
Najtiše grafe koje sam ikad imao su bile Gigabyte 7900GS sa onim Zalmanom, MSI 660Ti sa TF i sad ova sa Strix. Ali sada nebi Strix opet kupio sigurno kad bi kupovao novo. Eventualno kad nebi imao izbora ako je dobar deal.
Lani sam čak i rekao da Asus GTX970 otpada

na kraju sam je kupio jer je deal bio bezobrazan

samo u tom slučaju mogu uzeti. Ovako, nema šanse. Strix je skuplji od G1, a G1 pomete pod sa njom u svakom aspektu.
Citiraj:
Autor MikaHR
Probaj, ja sam odustao od probavanja više ;P Najviše mi bilo žao Forze jer je besplatna a baš me uhvatilo malo ganjanja ali svakih 5 minuta crash.
|
Ako smijem pitati, koji driveri su bili u pitanju? Meni driveri nisu pucali od GTX 560Ti i onog power problema što se protezao kroz nekoliko iteracija kad je malo malo "kernel stopped...blablabla...". Tada mi je to išlo jako na živce.
Citiraj:
A čemu? ove igre izlaze u sledeća 1-3 mjeseca, sad imam i freesync monitor 40-75 Hz range tako da sve što mi treba je 40-75 FPSa , a još mogu utopit 970 za neku pristojnu svotu.
|
OK, to je tvoj slučaj. A što ćemo sa Manuelovim kolegom