View Single Post
Staro 23.07.2016., 22:39   #1044
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Brko a kakve veze tvoja strix ima sa ovim novim čudesima?
Napravili su neke poluproizvode (s obzirom na premium cijenu) i sad će to keljit na sve živo. Dobro, da se razumijemo nije sad smeće, ali ne vidim jedan razlog zašto bi to netko išao kupovati.
Neko je rekao da je Strix hladnjak za sve modele isti. Pa ako je isti, kako na jednima može biti dobar a na drugima šljuka. Zato sam se referirao na Strix.

Ti sad kažeš da nije isti i da je glasniji od FE. Onda je to za ne ni pogledat.

Najtiše grafe koje sam ikad imao su bile Gigabyte 7900GS sa onim Zalmanom, MSI 660Ti sa TF i sad ova sa Strix. Ali sada nebi Strix opet kupio sigurno kad bi kupovao novo. Eventualno kad nebi imao izbora ako je dobar deal.

Lani sam čak i rekao da Asus GTX970 otpada na kraju sam je kupio jer je deal bio bezobrazan samo u tom slučaju mogu uzeti. Ovako, nema šanse. Strix je skuplji od G1, a G1 pomete pod sa njom u svakom aspektu.

Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Probaj, ja sam odustao od probavanja više ;P Najviše mi bilo žao Forze jer je besplatna a baš me uhvatilo malo ganjanja ali svakih 5 minuta crash.
Ako smijem pitati, koji driveri su bili u pitanju? Meni driveri nisu pucali od GTX 560Ti i onog power problema što se protezao kroz nekoliko iteracija kad je malo malo "kernel stopped...blablabla...". Tada mi je to išlo jako na živce.

Citiraj:
A čemu? ove igre izlaze u sledeća 1-3 mjeseca, sad imam i freesync monitor 40-75 Hz range tako da sve što mi treba je 40-75 FPSa , a još mogu utopit 970 za neku pristojnu svotu.
OK, to je tvoj slučaj. A što ćemo sa Manuelovim kolegom
Brko je offline   Reply With Quote