View Single Post
Staro 23.07.2016., 22:13   #7221
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Dečki, može neka preporuka napajanja za konfu pod moj komp?

Ne bih htio baš odrešit kesu, a prioritet je da nema coil whine-a i tišina u idle, i razumna glasnoća u loadu, dakle vent max to 1500-1600 rpm. Pretpostavljam da mi je dovoljno kvalitetnih 550W?

Ovaj XFX kojeg imam lagano whine-a, a sad kad sam promijenio grafičku još i više. Ne znam što ga muči, valjda kako GPU boost dinamično mijenja takt a time i potrošnju, i pri tim oscilacijama napajanje lagano pjeva u ritmu

Vlasniku prije nije whine-ao, s tim whine-anjem je uvijek taj random faktor.

Ako je netko zainteresiran za kupnju (da mu treba tako snažno napajanje) nek se javi u PM. Slobodno uz njega dam i vrhunski AF140mm vent.

Hvala
Ako ti nije problem preći na slabije napajanje ja bi za 100 ojra gledao Evga supernova 550w g2 (i registriraš se na službenom siteu za 7 god. garancije, netko iz uzishopa reko da evga dođe na vrata pokupit napajanje kod reklamacije). Ili corsair rm550x. Za nešto iznad toga idu 650w verzije. Corsair isto daje 7 god. garancije, a možda bi se preko supporta moglo iscigančit 10 god. garancije klik. Tiha, polupasivna, top quality, gold, modularna... AKo ti s tim bude coilwhinealo jednostavno nemaš jebene sreće (ne možeš utjecat).
Manuel Calavera je online   Reply With Quote