View Single Post
Staro 23.07.2016., 21:51   #1431
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Michel
Bio je jedan, ali smo ga morali torpedirati zbog multiaccountanja i bezobrazluka, tako da nažalost nemamo ni jednog. No biti će uskoro kad dođu nereferentni modeli, pa vjerujem da će narasti i baza usera. Do tada se ili malo strpi ili nađi dotičnog "korisnika" na nekom drugom forumu.

No koliko smo upućeni, globalni problem flickeringa postoji. Savjet je da pričekaš još malo. Ne moraš se ko sivnonja zaletavati i uzet referentnu odmah Sad stižu Sapphire Nitro i ekipa, sa drugačijim i efikasnijim/tišim hladnjacima te malo izmjenjenim faznim regulacijama i 99,99% da će biti otklonjeni problemi koji more referentuše.

@MikaHR
Jesi ti igrao DOOM? Kakav mrtvi stutter? pa ta igra radi bolje nego švicarski sat
Gle koliko sam života potratio na taj DOOM

Ta igra stutteringa nema na nVidiji, barem ne na mojoj konfiguraciji. Ne znam što su prijavljivali za Radeonke, ali nema stutteringa. Od ovih 63 sata, zadnjih 10-tak je na Vulkan postavkama. Ovo za load tekstura nebi primjetio dok ovaj lik nije pokazao u YT, iako ni nakon tog videa nisam to primjetio.

Daj Bože dragi samo da svaka buduća igra bude ovako optimizirana kao DOOM.
Brko je offline   Reply With Quote