nekoristim više Tomato, no mogu reći da im je jačina signala i brzina i odziv na 3G mreži bila zadovoljavajuća, u mom gradu bolja od HT-a i Tele2 koje koristim sada, no potonja dva imaju mogućnost 4G mreže gdje su ipak supriorniji u odnosu na Tomato.
prednosti tomata: jeftina tarifa, kupnjom bona na webshopu se dobij 10x toliko MB, jeftini paketi dodatnog interneta 1GB=15kn, 2GB=25kn. minuta i sms-a u brutalnoj ima i više nego dovoljno, možeš uzeti i više bonova u mjesecu i za svaki ćeš dobiti 10xMB.
minusi su mi: gubiš pogodnost cijene od 39 kuna ako nakon 30. dana koristenja nemaš dovoljno na racunu za reaktivaciju ( no kupis bon ranije ili namjestis podsjetnik kada da kupiš bon

), bonaši nemogu napraviti tomato online profil i upravljati svojim racunom i opcijama kao kod bonbona, simpe i tele2. također nemaju online službu za korisnike kao ovi operateri koje sam naveo i u slučaju nekog problema morate ih zvati i čekati da se jave... mobilna stranica im je očajna (kad se surfa na mobitelu jer nemožete sve jednostavno obaviti), čudan webshop u odnosu na druge operatere.
i da, glavni minus i za mene ograničavajući faktor zbog kojeg sam se pozdravio s tomatom je što u slučaju kada potrošiš jedinice iz brutalne recimo nakon 20 dana, nemožeš ju sam aktivirati a da ostane cijena 39kn, već moraš uzeti dodatne pakete. (iako tada nisu imali dodatne pakete neta ovako povoljno kao sada)
to je moje iskustvo i mišljenje o Tomatu.