View Single Post
Staro 22.07.2016., 19:21   #151
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Vec par dana sam na OP3. Narucen za kolegu, a dok ne odem na godisnji da mu istoga dostavim koristim ga ja. Bez njegova odobrenja naravno, ali ko ga hebe

Mobitel je zvijer. U svakom smislu te rijeci. Uzasno brz, kamera je stvarno jako dobra, barem meni kao laiku za iste. Nije ovo vise kategorija OP1/2 kamere, ovo je sigurno par stepenica iznad. Jos za vas koji znate i zelite koristiti manual mode, vjerojatno moze biti samo (puno) bolje.

Sa mobitelom sam prezadovoljan. Isti ima samo jedan problem, a to je njegov senzor za otisak prsta. Ako ga drzite u dzepu, cesto pokusava otkljucati mobitel. I onda se naravno i sami mobitel zagrijava, a baterija trosi kao luda.

Iskljucio sam ga dok to nekim updejtom ne rijese. Nadam se da ce to sto prije rijesiti, jer brzi otisak prsta od ovoga ja nisam vidio/koristio. Iz svih pozicija 'lovi' otisak, u rangu iPhonea, samo radi manjka animacija i toga sto ne moras pritisnuti tipku ovaj djeluje jedno 5x brzi.

Mobitel sam rootao i napravio onaj ram fix. Unatoc tome baterija bez problema izdrzi cijeli dan. Jutros od 06:00 pa sve do sada i na 41% sam uz 3h:20min SoT-a. Uglavnom vani bio uz 4G i brightness skroz do kraja.

Mada taj fix vise ni ne treba, jer zadnji patch je tu popravio stvar, ali ovako mogu jos vise aplikacija drzati u backgroundu pa neka se nadje

Ovo sad je vec ozbiljna konkurencija htc-u 10 kojeg duze vrijeme planiram nabaviti

P.S.
Dash Charging cini cuda