Podosta je prošlo vremena od kad sam prodao amagija i NC pa su se i neke stvari promjenile u igri ne samo kod USA BB vec i kod CV-a, a oni su dosta bitan faktor pogotovo kad igram bb
Na NC sam imao AA setup do maxa i onda su taman CV evi izgubili na popularnosti

Fakat ti prakticiki nista ne mogu sa manual AA skilom i onim drugim t4 advanced firing range skillom, + modul za 20% veci AA range, mislim da je u totalu firing range od AA bio 7.2 km
bio sam sretan kad bi vidio CV-eve na drugoj strani
sto se amagija tice, na njemu nisam ni imao kapetana 15 skilova-tek na izumu i tu sam isao na concealment bulid(vjerojatno cu mijenjati kod yammata na secondaries ili AA)
Amagija sam u pocetku partija igrao dosta kamperski jer je dobar za napucavanje iz daljine, a kasnije kad se malo rascisti bi pokusavao sa agresivnim uplovljavanjima, kod nejga sam definitvno najlošije stavljao svoje HP na raspolaganje timu, u smislu da sam najmanje tenkao od sva 3 t8 BB što u krajnosti znaci da su ostali igraci u timu bili više pogađani od stane neprijatelja
trenutno sam na izumu i iowi(koju vec dugo nisam igrao)
Sada bi sigurno kod USA BB isao na concelament build, pogotovo kad su im povecali brzinu, ako se ne varam IOWA ide 33 cvora, to je strava.
Ionako CV generalno zaobilaze USA BB, bar u toj mjeri da više ne opravdava AA bulid.
Sa torpitzom definitivno navlacim najviše protivnickih shelova na sebe od sva tri t8 BB, vjerjoatno zato i ima veci wr od NC i amagia
Isto tak nedostatak AA kod njega nije tako strašno izražen jer pratim svoje krstarice pa te automatski CV izbjegavaju.
Jedini baš ono minus kod torpitza si mi neprecizni topovi, opet na blizinu su dovoljni precizni da rng izracuna citedelu tu i tam