View Single Post
Staro 21.07.2016., 10:45   #2300
RiSbO
Premium
Moj komp

RiSbO's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Eto. ja za sada imam nekoliko dobrih iskustva uz manje nelogičnosti (ako to tako mogu nazvati)

Prije dva tjedna uzeo Asus Rog x99 strix ploču. Naručio ju preko weba i htio platiti virmanom..završio narudžbu i kda sm htio platiti skuzim da na mobitelu nemam aktiviranu zabu odma javio u ADM da mi čuvaju ploču do sljedećeg dana pa ću navratiti do njih u dućan...
Dođem u dućan i kupim po onoj istoj cijeni kao i na webu...cijena 1..

Nakon nekoliko dana napravim opet narudžbu preko weba (cpu..ram..kućište..napajanje..). Jedino mi javili da nemaju inu memoriju pa ponudili alternativu koja mi odgovara...
Poslali paket u ponedjeljak a u srijedu prije podne bilo kod mene fino upakirano...
Nakon sto sam sve otpakirao skidam one ljepljiva jamstva i primjetim da jedino fali jamstveni list od matične..
Ne budi ljen i pošaljem im mail dali je je to ok sto se tiče jamstva..i kazu sve 5...
Nakon slaganje konfe sve fino radi...
Slučajno sam neki dan vidio da Asus uz rog produkte daje i Doom key..o odma se poveselio..
Odem na stranicu od od Asus i popunim formular te mi jedino fali neki Asus code koji bi trebao dobiti uz proizvod...preokrenem kutiju od matične ali nigdje toga..pa poslao mail u adm da ih pitam za kod..
Odgovor je bio da ploča nabavljena mimo uvoznika/distributera.... direktni uvoz..
Nakon tog otvorio ticket na Asus-u pa mi tamo javili da sam ploču kupio u njemačkoj pa da se tamo javim...nije mi do keya toliko samo da jamstvo vrijedi kako treba....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
RiSbO je offline   Reply With Quote