Tema: Pokemon GO
View Single Post
Staro 21.07.2016., 08:04   #230
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor georgy Pregled postova
Imaš ovdje detalja o svemu.
XLR- ti si Ingress igrao od početka? Je li i tamo bilo ovakvih problema sa serverom i nerazrađenom tehnikom igre? Ili nije bilo toliko ljudi/priča nije preuzeta iz nečeg drugog pa se niti ne zna kako bi trebalo izgledati?
Igram otpocetka minus 2 mjeseca. Igra je bila u "invite only" beta statusu afaik godinu dana i u tom periodu je bilo sveeega - od neigrivosti jer su se taman probudili Ameri i svima u svijetu sve steka, do sitnih glupih sync bugova gdje su se krizali linkovi, ghost polja koja stoje danima nakon sto ih srusis (to se i danas desava). Paralelno uz igru mi imamo i intel kartu koja je isto prolazila kroz tezak razvoj - od neupotrebljivosti za ikakvu koordinaciju do sitnih glitcheva koji su i danas prisutni. U tih prvih godinu dana gameplay se konstantno unapredjivao i balansirao (attack/defense). Isprva je sve bilo podredjeno attacku i defense nije ni postojao. S vremenom pa sve do danas povremeno unaprijede gameplay i zacine strategiju ubacivanjem nekih novosti u igru. U zadnje vrijeme sve rijedje, jer nema toliko potrebe za tim nakon sto su ispolirali level-up sistem pa da ne sjebu jos i to.

Ingress prica nije preuzeta, vec su je oni sami gradili s vremenom i shodno tome imali otvorene ruke da rade sto hoce.

Mene ovo s pokemonima ne brine jer sam valjda to vec prosao i znam da ce kad-tad to srediti. Bojim se samo hoce to rijesiti u nekom razumnijem roku s obzirom da igra vise nije u beti (ili je ipak open beta?) ili ce im trebati previse vremena sto bi raspizdilo i ovako raspizdjene usere koji sve vise prelaze u ingress na zelenu stranu