View Single Post
Staro 20.07.2016., 21:59   #2297
zbuzanic
fx
Moj komp

zbuzanic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mislim da loša iskustva trebaju biti dobro argumentirana. Kada se netko žali na usb, a ne napiše o kojoj matičnoj ploči, kojem kućištu se radi i gdje se taj usb konektor nalazi (na matičnoj ili na kučištu) smatram to trash postom jer ja ovako od oka mogu zaključiti ili da je ploča neispravna i trebalo ju je zamijeniti ako se radi o stražnji portovima, a ako se radi o prednjim tj. u 99% slučajeva smeću na turbojeftinim kućištima (čak znaju biti loši i na skupljim) tada je trebao tražiti drugo kućište. Ne znamo ni što je servis ponudio kao rješenje ni koji USB uređajje spajabn. Ali stvarni problem ne zna ni pisac jer ili nije želio napisati ili je informatički neuk (što je ok, ali onda je trebao ipak prije potražiti savjet na forumu prije kritiziranja) niti mi znamo išta i kome sada vjerovati? Malo više detalja, malo manje strasti

Što se cijena na webu tiče imate na svim tim webshopovima uvjete korištenja i razno razna pravila i objašnjenja koja eto valjda nitko osim mene ne čita. Ja kada nešto naručujem pročitam uvjete, jamstvo, reklamacije i dosta shopova sam zbog toga odbacio. I fakat ne kužim logiku "imam vremena napisat negativni post, ali nemam poslat mail i pitat na info@nekishop.hr" jer sam ja riješio svaku nedoumicu i problem putem maila sa hrpom shopova na moje osobno zadovoljstvo i zadovoljstvo drugih kojima sam složio stotine pc-a. Imao sam kod svih dućana raznorazne reklamacije i zapetljancije, ali još uvijek se ne mogu sjetiti da me ijedan od tih dućana izvozao ili da nisam riješio sa njima nego išao plakati po forumima da su ovo-ono. Jako dobro znam ekipu u jednom ducanu (ne adm) i bio sam u više navrata cjeli dan prisutan na njihovim reklamacijama i kada sam vidio što sve oni moraju istrpiti i koliko ih pokušava nešto smuljat, prevarit, sažalim se nad svakim čovjekom koji zaprima reklamacije jer za to trebaš imati slonovske živce i benificirani radni staž, ali naravno da je kupac u pravu, no treba i on biti bar trunku normalan Pravi problem je što često na zaprimanju reklamacija rade studenti ili neuki koji ne shvate pravi kvar ili nemaju dovoljno iskustva da prepoznaju kvar i kada to proslijede pravom servisu vrati se kao ispravno. To je moja jedina zamjerka koju sam primjetio.
zbuzanic je offline   Reply With Quote