Oprostite od petka kad sam ugasio sve pozadinske programe i vidio da se opet dešava ista stvar zgasil sam laptop i sad sam prvi put ponovo upalio (imam tablet pa sam se malo s njim služio).
Citiraj:
Autor Chuxonja
Baš to, vidi šta ga pojede. Usput koji je OS u pitanju (liči na sedmicu po screenovima) u zadnje vrijeme sam naletavo na mašine na kojima windows update podivlja i poždere RAMa pa eventualno probaj to možda zgasit.
|
Windows 7 Home Premium
intel core tm 2 duo cpu t7200 2.2ghz
64-bit
memorija 2GB proširivo do 4GB
Update isključio prije 6 mjeseci
Citiraj:
Autor Deamon101
Virus.
|
godinama imam plačeni nod32 (eset smart security 9)
Citiraj:
Autor osspaljeni
Mozilla sama zna pojesti i do 2-3 GB rama. Provjereno 
Auoru teme: stavi nam ScreenShot sa aktivnim procesima sortiranim po "Memory" pa da vidimo što guta toliko.
Osim toga ne vidim da si igdje naveo radi li se o x86 ili x64 sistemu
|
Mozzila- deinstalirana, u biti to je i bio neki početak zafkavanja, skoro za svaku stranicu koju sam otvarao poruka je bila da stranica nije sigurna, nisam mogao pokrenuti youtube pa sam je zbrisao
ScreenShot sa aktivnim procesima
Citiraj:
Autor silver_tip
Alo... pricamo o Laptopu, nekom prosjecnom recimo... nista fataliti, rog gejmer i slicne perverzije... obican surf, filmovi i kartanje bele te mozda malo lol-a jel  Takav je i laptop od pokretaca ovog topica, ima sigurno 5-6 godina...
|
sve točno što je napisano, kad bi bio siguran da je do memorije stavio bi 4gb
Citiraj:
Autor zaratin5
Na svom laptopu sa W7 imam 4 Gb, isključen update, pa mi koji put korištenje memorije dođe "u crveno". Da bi mogao normalno raditi otvorim task manager - performance - resurce monitor, vidim da mi svchost.exe (net. service) ždere oko 2Gb, desni klik - end proces i dalje nemam problema. Na drugom laptopu sa W10 nemam tih problema. Možda ti ovo pomogne, a meni bi pomogao savjet kako da ubijem taj "net. service" jer je očito da bez njega mogu normalno raditi.
|
BINGO! Provjerio svchost.exe (netsvcs) i guta do 1.9GB memorije. Pratio, počme normalno i onda povečava. Čemu služi i mogu li ga isključiti.
Htio napraviti ScreenShot kad u sekundi padne s 1,4GB na zanemarinve vrijednosti.