Citiraj:
Autor danijel_b
Za takav survival rate moraš igrati jako konzervativno, pucati s velikih udaljenosti . Ja ipak volim agresivno dok god nema BB blizu da puca na mene. A na 10km kupole pucaju ko kokice.
Ipak je myoko na T7 daleko nadmoćan drugim CA, u ranked se to baš jako vidi.
|
Ne toliko konzervativno nego biranjem meta i rizika kojem se izlažeš. Izbjegavanje BB-a i držanja udaljenosti naprema ostalim brodovima, korištenje otoka za sačekuše i iznenadnu salvu (nema većeg gušta od brisanja Murmanska i Omaha

). Na nos se izlagati samo kad nema izbora.
(WR s Indianom skoro 70%, avg dmg skoro 50k.)
Myoko u duelu protiv Indiane nema što tražiti. Na nos je neprobojan drugim cruiserima i koristi 2/3 vatrene moći. Da bi Myoko koristio većinu svojih topova mora bok pokazati a to je put u luku.
Što se tiče Ranked borbi, malo ima prednost na drugim CA, da. Prema mom iskustvu jednako brišem s Coloradom sve cruisere. Plus mu je jedino vatrena šansa, brzina i više HP-a.
Jučer sam izgubio duel s Myokom u Indiani isključivo svojom glupošću jer mi je Benson dolazio s boka dok mi je na nos bio Myoko. Na nos me nije mogao probiti, i kad je probao stražnje kupole dovest u pogon dobio je 2 citadele i ostao na pol HP-a. Ja sam krivo procjenio da je ispalio cijelu salvu i počeo okret umjesto da sam ostao na nos i popio dve od njega za uzvrat da bi me Benson i Myoko nakon toga zajedno završili (u borbu smo ušli ja na pol a on i Benson na full HP). Samo da sam ostao na nos slijedeća salva bi ga koštala još minimalno 2 citadele a onda Benson nebi solo bio problem. No kad te neide i cijelu večer radiš gluposti s brodom onda je to tako.
Inače Myoko citadeliram i pod blesavo malim kutevima s Indianom. Toliko da je to smiješno.