View Single Post
Staro 20.07.2016., 10:14   #3033
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Generalno je ok. Ali kad sam u duelu s drugim cruiserima onda se postavljam na nos di mi oni ništa ne mogu. A onda gubim kupole, pogotovo ako sam protiv schorsa. I kazem u jednom duelu mi je Kiev unistio obje kupole, poludio sam. Stalinium ftw. Inače je brod dobar dok god te BB te pogodi, onda boli, jako
Indiana je po meni jako dobro izbalansiran brod. Imao sam 80% survival rate s Indianom do jučer kad je sve koji su pucali na mene srao RNG kao nikad do sad, a ja nisam mogao citadelu pogodit da mi život o tome ovisi. Na početku partije mi Amagi spraši 2 granate drito "amidships" za 2 citadele i ostanem na 4k HP.

Najveći bonus Indiane je domet. Pogotovo na T7 i kad si top tier. Nitko osim BBa nema veći domet od tebe i s time ti diktiraš borbu.

Ovo kad ostaneš "na nos" i gubljenje kupola je očito boljka svih USN CA. Možda čak i mehanike igre jer mislim da bi tu patili svi CA. S Des puno ćešće moraš tako igrati jer te inače pobrišu a na daljinu ne pogađaš puno. Zato sam i gubio toliko kupola s njom.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote