Citiraj:
Autor danijel_b
Generalno je ok. Ali kad sam u duelu s drugim cruiserima onda se postavljam na nos di mi oni ništa ne mogu. A onda gubim kupole, pogotovo ako sam protiv schorsa. I kazem u jednom duelu mi je Kiev unistio obje kupole, poludio sam. Stalinium ftw. Inače je brod dobar dok god te BB te pogodi, onda boli, jako
|
Indiana je po meni jako dobro izbalansiran brod. Imao sam 80% survival rate s Indianom do jučer kad je sve koji su pucali na mene srao RNG kao nikad do sad, a ja nisam mogao citadelu pogodit da mi život o tome ovisi. Na početku partije mi Amagi spraši 2 granate drito "amidships" za 2 citadele i ostanem na 4k HP.
Najveći bonus Indiane je domet. Pogotovo na T7 i kad si top tier. Nitko osim BBa nema veći domet od tebe i s time ti diktiraš borbu.
Ovo kad ostaneš "na nos" i gubljenje kupola je očito boljka svih USN CA. Možda čak i mehanike igre jer mislim da bi tu patili svi CA. S Des puno ćešće moraš tako igrati jer te inače pobrišu a na daljinu ne pogađaš puno. Zato sam i gubio toliko kupola s njom.