Tema: Pokemon GO
View Single Post
Staro 19.07.2016., 22:18   #202
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Ima razlike.Zacrni ti oko 85% ekrana a Amoled voli duboke crne što znači da gasi pixele.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne vidim apsolutno nikakve razlike u prikazu slike, valjda to kod mene ne radi kako treba. Znam da u vecernjim satima karta bude tamnija, ali to nije ni blizu crne kao karta na ingressu.

Edit: ok, izguglao sam, fora je!

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
hmm pa nije varanje ak hodam a ekran je ugasen, samo se ne trosi baterija i ne gori ekran bezveze
Ma nije ne, to je potpuno legalno i vjerojatno ce tako i biti. Samo niantic nikad nije takav feature smatrao potrebnim. Tu ce sigurno uletiti neki developer i napraviti app da ili dozvoli da se PGO vrti kad ugasis ekran ili da baca crni overlay preko igre.
Ono sto vidim kao problem je kako igra tocno racuna kilometrazu - sigurno ce biti potrebne neke interakcije sa igrom na temelju cega igra racuna tvoju brzinu kretanja i kilometrazu. Za ingress se to vec zna - hackovi portala i pucanje/deploy/item drop su "checkpointovi". U PGO je to vjerojatno hakiranje pokestopova i interakcija sa pokemonima. Teoretski, ono sto pretpostavljam dok netko ne potvrdi/demantira, lako moguce da ako hodas 1km bez da ista radis, igra tih 1km ne registrira i nemas benefita. Ovo uvelike nagadjam jer nisam isao u dubinu kako PGO radi, samo povlacim paralelu sa ingressom i kako on radi.