View Single Post
Staro 19.07.2016., 01:03   #18
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
Znam ja to, ali ti si napisao da će se update nagomilati i da ću imati problema. Evo ovdje:
Nisam ja spominjao ikakva gomilanja...
Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
Mene zanima GDJE će se to nagomilati i kakvih PROBLEMA ću imati zbog toga?
Ali ako baš hoćeš o tome, istina: Fresh install Windowsa 7 SP1 nosi sa sobom nekoliko sati updejta, ovisno o konekciji (Jeste, "Nagomilalo se" update-a od 22.2.2011. otkad je izdan Win7 SP1 u javnosti)

Ono što sam ja rekao je da ako ugasite update istoga nebi trebalo biti uopće.
Nadalje je Vaš izbor hoćete li instalirati win i ubiti update pa ******** ili ćete instalirati win, pa pustiti da pokupi update pa tek onda ********

A sad hoće li biti problema i što sadrži svaki pojedini update... za to se obrati Majkosoftu pa ispitaj situaciju...

(******** = neću sad reklamirati što i kako radim da ne bi bilo problema na forumu )

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ono bitno je da 2GB rama na w7 nije vise dovoljno za glatki rad.. adobe flash, Mozilla, java, antivirus itd... zdere memoriju kud i kamo vise nego prije 3-4 godine, sa 3GB moze se provuci gasenjem nekih procesa i laganom prilagodbom samih w7 a 4GB je recimo standard.
To sam i rekao u zadnjem postu...
4 GB je odavno postao minimum, 8 GB bi se moglo uzeti kao "recommended" za Core2Duo / Core2Quad mašineriju ako ne želite da vam se računalo guši (iako je to maximum koji većina takvih mašina mogu podnijeti, ali budemo iskreni: takve mašine su stare preko 5 godina i već odavno spadaju u EOL)

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 19.07.2016. u 01:15.
osspaljeni je offline   Reply With Quote