17.07.2016., 21:33
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Izjava Mirka na FB
Citiraj:
Evo sada je i sluzbeno,nastupiti cu na 'Rizin open weight grand prixu'.25.9 opening round a 29.12 cetvrt finale a 31.12 polufinale i finale,ako uspijem doci do tamo,naravno.sta da vam kazem,nakon odluke da se povucem koja je bila uvjetovana u prvom redu ozljedama a i velikim razocarenjem koje mi je priredila USADA kada me je zdravog pravog suspendirala ali bas zdravog pravog ali to ce biti tema uskoro jer svega par ljudi zna sto se zaista dogodilo.uglavnom,doneo sam odluku da je dosta,prvo sam se par mjeseci rehabilitirao od svih ozljeda koje godinama vucem.u medjuvremenu me vise organizacija zvalo da nastupim ali sam sve odbio.trenirao sam i dalje svakodnevno jer je to moj zivot i bez toga nemogu i nisam razmisljao o povratku.nedavno sam dobio poziv od RIZIN-a japanske organizacije,nasljednika legendarnog PRIDE-a.vlasnik RIZINA je nekadasnji vlasnik PRIDEA sa kojim sam imao izvrsnu poslovnu suradnju a i prijateljski odnos.i to je prevagnulo da nastupim na ovom turniru teškaša.dogovoren je nastup samo u rujnu i za novu godinu,znaci dvije odnosno cetiri borbe,ovisno o mom rezultatu.vagao sam tjednima dali da prihvatim ili ne.sa Stipe Drvis dugo razgovarao o svemu i na kraju smo odlucili da prihvatimo izazov.prvo jer je neprocjenjivo doziviti opet onu navalu adrenalina u Saitama Areni i vratiti se 10,15 godina unazad,vjerujte to je neprocjenjivo i nema nikakve veze sa novcem .a druga stvar je sportska nepravda koja mi je nanesena,ma sta ko mislio o tome.jer ako su moji nalazi na nenajavljenom testiranju potpuno cisti i uredni i nema ni tragova bilo kakvih nedopustenih sredstava odnosno dopinga,onda me se nemoze i nesmije suspendirati i staviti na stup srama i u isti koš sa ljudima koji su pod teskim dopingom i borbe odradjivali,ali eto,vidjeli ste da ipak moze.i nije to nacin da se ode i oprosti od sporta.ali jednostavno mi se sve zgadilo i doneo sam odluku da je dosta.a na kraju i u 42oj sam.ipak,pokusat cu se jos jednom popeti na tron,dali cu uspjeti,neznam.konkurencija ce biti opaka.u turniru ce nastupati prvaci iz vise organizacija i biti ce krvav put do trona,ali dali vrijedi pokusati?definitivno da!i zbog sebe i zbog ljudi koji me vole i postuju.dali cu uspjeti?neznam!ali vjerujte da cu dati sve od sebe i maximalno se pripremiti za mozda i najvazniji nastup karijere.hvala svima na porukama podrske ali i onima koji kritiziraju moju odluku,svako ima pravo na svoje misljenje.ljubav i podrsku ne ocekujem od nikoga osim od svoje obitelji i nekoliko najblizih prijatelja ali respekt da,jer u 43 uci u ring i boriti se sa mladim lavovima i to ne zato jer sam gladan i jer mi je sila,i jer nesto zelim dokazati vec samo zato jer to volim i jer su borbe moj zivot zasluzuje respekt.i vjerujte da da necu obrukati i da cu doci maximalno spreman pa sta Bog da!pozdrav!!
|
|
|
|