Citiraj:
Autor V.I.P
Posto sam ga uzeo online mogu ga bez pardona spakirati i poslati nazad (mislim da je 15 dana rok) samo sto sam prvo zelio provjeriti na normalan i pristojan nacin o cemu se radi.
Vjeruj mi, da nisam 300 km od zagreba, ubacili bi ga nas par u kombi i tom majmunu u servisu bi ga na glavu spustio. Strasno kako su bezobrazni i bahati.
Bas me izbacio iz takta.
|
ja sam nedavno kupio beko klasični koji je radio čudne zvukove i bio dosta glasniji od 10god starog kvadra, tj taj quadro se nečuje dok kad se beko upalio morao si pojačat tv da čuješ...
zatim sam zvao trgovinu i dosli oni po njega ja dobio novce...
Pa sam uzeo preko neta samsung inverter koji je ok, tu i tamo cujes zujanje 5 sekundi dok prebacuje klapnu gdje da hladi.... hladi odlicno...
Inace ti to netrebas rjesavati sa servisom nego sa trgovinom gdje si kupio i ako nevalja oni su duzni vratit novce odma i doć si po friđ.
To ti je po zakonu o zaštiti potrošača, također na naljepnici piše kolko je decibela, uzmi iphone i izmjeri, svaka 2 db je duplo glasniji zvuk, ovaj beko koji sam vratio je bio 10x glasniji od deklaracije, samusng je tu negdje a to je već duplo glasnije....
Ugl ne servis već trgovina...