Za sve koji razmatraju jeftin, a OK 2.1 sistem, definitivna preporuka za Logitech Z333.
Ukratko zvučnici su izvrsni, konkretno ih mogu usporediti sa x-530, od kojih imaju puno kvalitetniji i čistiji zvuk, srednji i visoki tonovi su bolje izraženi. Bass je nešto slabije izražen, ali po meni je to kod x530 mana, što je woofer daleko nadglasavao satelite. (kod x530 je samo bass nabijao, a satelite su se dosta slabije čuli, trebalo je dosta igranja sa postavkama). Kod ovih, plug & play.
Z333 sam probao s integriranom zvučnom na Gigabyte b85-d3s-a matičnoj i s Asus Xonar DG. Osjetne razlike nema (kod Kingston HyperX Cloud, ima i te kako

). Moram priznati da sam jako iznenađen kvalitetom zvuka na ovoj Giga ploči s realtekom 892. Bez ikakvih "điđa-miđa" šije Asusove ploče s Crystal soundom.
Također uz navedeno, dizajn im je prednost jer su neupadljivi, "kulturnog" dizajna, drveni i stabilni (x530 to nikako nisu bili, nestabilni i plastični, osim woofera).
Velika prednost je i "volume knob" odnosto kontroler koji je na zasebnom kablu pa se ne treba svaki puta do zvučnika naginjati (kod mene su udaljeni, nisu na dohvat ruke, opet ovisi kako tko ima postavljeno) zbog stišavanja, pojačavanja ili gašenja/paljenja.