Citiraj:
Autor xXTheLuka1998xX
Po meni je erste naj
|
Dobro si taj argument obrazložio!
Nego da pitam, što je ono što vi očekujete od banke i koliko u svojim bankama za to plačate naknadu?
Pitam zato što sam ja u ZABA-i otkako imam tekući, a to je 1998.g. i ustvari otkako primam stalna primanja nikada nisam bio zadovoljan njihovim uslugama.
No na stranu to, evo da opišem što ja imam kod njih i koliko to plaćam pa bacite usporedbu i napišite ovdje.
Imam žiro račun i tekući, eZABA-u (desktop i smartphone) i to je sve i to me košta 20kn mj.
Nemam kreditnu karticu, imam 6 besplatnih internet transakcija u tom paketu i imam pravo na minus u visini dvije plaće i imam obročno plaćanje Maestro karticom u visini manjoj od plaće i to za poveći iznos manje.
Nejdem u banku po ništa ako ne moram, ali sjećam se da kad sam morao da svaki izvadak naplaćuju i to bezobrazno, npr. transakcije po računu za tekući mj. 8kn. I to je bilo prije jedno 5-6g. ne ćelim ni znati koliko to sada naplaćuju!
Recimo u Hypo (addiko) banci imam prepaid mastercard i to me košta 0kn (platio sam samo izradu kartice prvi put i onda nakon 3g. koliko traje kartica). Kod njih me izvadak za transakcije košta 0kn.
Ne kaćem da bi sve trebalo biti besplatno, ali smatram da je komad A4 papira, 1min posla djelatnika, struja, oprema i znanje koje je potrebno da se to napravi daleko manja od 8kn za 1 A4 papir i malo tinte ili tonera.
Pa hajde molim vas koji niste u ZABA-i da mi navedete koja ste banka i što imate kod njih i koliko to plaćate i dakako, kako ste zadovoljni njihovim uslugama općenito.
Jedini razlog zašto do sada nisam selio tekući račun u drugu banku je komfor pristupu bankomatima kojih oni ipak imaju najviše i svukuda po ovoj državi.