View Single Post
Staro 15.07.2016., 06:06   #610
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Sve super, sve 5. Amoled ce bolje prikazati sliku koja je napravljena preko 6s nego sami 6s. Zato jer ima bolesno (pre)naglasene boje.

Nije tocno, ima bolji kontrast i ostrinu i svjetlinu a ne prenaglasene boje, drzim ga u Basic modu.

Sad uzmi taj zenin 6s i svoj note 5. Izadji na jako sunce. Pogledaj u svoj ekran, pogledaj u njezin. Mozes cak i slike pogledati. Pa mi javi na kojem je slika bolja, ali i apsolutno sve ostalo

veceras sam bas isao ponukan tvojom tvrdnjom uzeti note i 6s van, pa malo slikati nakon popodnenog pljuska sa niskim sucnem koje se probija ispod oblaka. Note ne da demolira iphone, nego ono, na iphoneu moram skiljiti u ekran da bi kadrirao, dok na noteu sve jasno vidljivo

Nadalje, bijela cak ni kod s7 nije bijela. Dapace, to je zuckasto govno. Ne skuzis dok ga ne usporedis sa bijelom bojom. Svaka cast na kontrastu, tu je amoled najjaci. I svaka cast na prikazu crne. Ali u 99% sadrzaja ti tu crnu neces ni vidjeti, vec gledas bljedolike pozadine. Kao uostalom i na ovom forumu.

ovo vec prelazi u domene sitnicarenja, who gives a fuck koja je nijansa bijele, kad ionako najvise ovisi o trenutnom levelu brightnesa.

P.S.
Nemam nista protiv amoleda. Dapace. Ako netko voli amoled, samsungovi su naravno bez premca. Samo ih ja osobno ne volim, jer ne prikazuju realno stanje stvari. Uslikaj sliku sa note 5, prebaci ju na komp. Na noteu 5 ce izgledati 5x bolje nego na tvom pc-u.

znaci, slikao sam veceras, usporedo sa oba mobitela, i bas cu ih sutra prebaciti pa pogledati na svom Dell U2414.
Sad kad bi mi netko predlozio neki software da mogu lako upariti dvije slike u jednu sidebyside.

Vise volim realnost od cirkusa boja. I to ne govorim jer (ne)volim samsung ili apple, jer izgleda da ce i apple ici putem amoleda od 2017 godine. Tada cu pljuvati i po njihovim ekranima

zaista ne vidim o kakvom cirkusu boja ti govoris. Kontrastna slika je upravo to, vise "pop", dinamicnija, i to je prednost a ne nedostatak.
Gabre je offline   Reply With Quote