Citiraj:
Autor Gabre
Ovako cu ti rec, zena mi ima 6s, i nekidan uzme u ruke moj note5, i gledamo slike i video,
I kaze, kako super to izgleda na tvom mobitelu, sve ostro, super izgledaju slike naspram njezinog 6s.
Ekran iphonea 6s nije uopce u istoj klasi samsungovim amoledima novim.
Da ne kazem je je to jos uvijek 720 ekran...
|
Sve super, sve 5. Amoled ce bolje prikazati sliku koja je napravljena preko 6s nego sami 6s. Zato jer ima bolesno (pre)naglasene boje.
Sad uzmi taj zenin 6s i svoj note 5. Izadji na jako sunce. Pogledaj u svoj ekran, pogledaj u njezin. Mozes cak i slike pogledati. Pa mi javi na kojem je slika bolja, ali i apsolutno sve ostalo
Nadalje, bijela cak ni kod s7 nije bijela. Dapace, to je zuckasto govno. Ne skuzis dok ga ne usporedis sa bijelom bojom. Svaka cast na kontrastu, tu je amoled najjaci. I svaka cast na prikazu crne. Ali u 99% sadrzaja ti tu crnu neces ni vidjeti, vec gledas bljedolike pozadine. Kao uostalom i na ovom forumu.
P.S.
Nemam nista protiv amoleda. Dapace. Ako netko voli amoled, samsungovi su naravno bez premca. Samo ih ja osobno ne volim, jer ne prikazuju realno stanje stvari. Uslikaj sliku sa note 5, prebaci ju na komp. Na noteu 5 ce izgledati 5x bolje nego na tvom pc-u.
Vise volim realnost od cirkusa boja. I to ne govorim jer (ne)volim samsung ili apple, jer izgleda da ce i apple ici putem amoleda od 2017 godine. Tada cu pljuvati i po njihovim ekranima
Citiraj:
Autor Dottore
E sad si pretjerao  Već sam ponadao nagradu.
User ip 5s i još ne namjerava prodati. Puno mi masu prolazi mobitela u ruci, prste ne stigneš ni brojiti 
|
Doture, radi prirode svog posla imam pristup gotovo pa svakom mobitelu. A od mainstream mobitela apsolutno svakom. Osobno sam ih (van firme i posla) posjedova poprilican broj. Pogledaj samo trznicu na ovom forumu i sta sam sve prodavao. A to nije ni 1% onoga sto sam imao u rukama