Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.07.2016., 21:00   #8800
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Igram D3 od kako je izašao i nije mi dojadio, dapače kada je sezona ne igram ništa drugo tj. ostale igre igram tek kada je pauza među sezonama.

Izlevelam kako koga treba, ali u zadnje vrijeme odmah na početku sezone javim ekipi da me ne gnjave s levelanjem odmah na početku jer si sam levelam main-a (uostalom, nakon toliko tisuća sati uz igru, bilo bi žalosno da ne mogu sam izlevelat bar jednog lika i to uistinu brzo).
Kasnije nakon par stotina paragona je uvijek lako naći boost, ali je glupo tražiti isti na početku sezone.
Jedino ne levelam više neke određene ljude jer ne volim kada me netko gnjavi za tako neke stvari, a da inače ne igra sa mnom.
Ne znam kako ne možeš naći ekipe za GR? Uvijek je sve puno ok ekipe, ali možda ovisi i s kime igraš.
Evo kao što sam rekao igram D3 od skoro prvog dana kako je izašao i još mi ni blizu nije dojadio.
Main mi je Barb te sam većinom igrao s njim dok u zadnje vrijeme igram malo WD i DH.
Kada mi oni dojade, tu je Crusader koji ima zanimljive buildove tj. naglasak je na thorns, vita, CDR....znači ne ono standardno tj. main stat, CHC, CHD...super stvar.
Kada to dojadi, tu mi dolazi Wiz, a njega nisam igrao od CM SNS builda, a to znači da ga nisam igrao uistinu jako dugo.
Onda dalazi Monk, njega sam igrao možda svega tristitinjak sati tj. ništa.
Kada sve to dojadi, odem malo na ESO ili neku drugu igru i opet se vratim Diablu.
Problem kod Diabla je taj što uz njega ne stignem ništa drugo igrati pa nemam pojma kakve su igre zadnjih godina.
Kupio sam ih hrpu, a nisam ništa odigrao (evo, čak ni "novi" (znaci navoda jer je meni novo) Dragon Age Inquisition nisam odigrao zbog D3 i ESO-a, a tu je još Fallout 4, GTA V, hrpa point and click naslova....Tropico, Civilizacija...i još mnoge druge igre (evo mjesecima pričam kako ću početi igrati malo neku MOBA igru (sve samo ne LOL) pa i to sve odlazi u zaborav).

Diablo je zlo!

P. S.

Razumijem da igraš HC (koji je meni nemoguća misija (bar trenutno) zbog providera, ali kako imaš volje igrati na "Normal"?
Meni to nema smisla ili sam nešto krivo shvatio?

Drago mi je da s novim patchem dižu i težinu pošto je do T10 uistinu lako (pogotovo na višem paragonu).

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote