Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.07.2016., 20:14   #8799
garganaut
Registered User
Moj komp

garganaut's Avatar

Datum registracije: Jul 2016
igra tko hardcore sezone, moram levelirat crusadera do 70 levela, za onaj guardian jorney guest. sad sam 9 level, bio sam prešao cijeli kampanju došo do kraja igre, i onda skužim da nisam napravio sezonca nego običnog hardcore lika.

i naravno pitam danas nekog tipa koji je već 120 paragon level, da mi pomogne levelirat, i kaže on meni da nije u redu da tako koristim igru i da mi nije stav dobar, ja reko stari odjebi ti ćeš mi pričat kako ću igrat igru. ja sam je platio i ja ću je igrat kako mi odgovara. uglavnom otišo negdje drugdje, ali koji su to panjevi ko da ga pitam ne znam što a ne da mi pomogne levelirat lika, i on umjesto da mi pomogne on mi pamet svoju veliku prodaje. i tako 99 posto ljudi, samo seru govna i pametuju a kad ih pitaš nešto ne bi prstom mrdnuli za tebe. i uživo, ne samo ovako virtualno. pun mi je kufer svega, neka ne dobijem ovaj portret za koji to ganjam imam još dva guestza za riješit taj 70 level hardcore i jedan conguest. ako ne dobijem portret prestat ću igrat ovu mučnu igru, u normalu nema nikad igrača za GR, a u sezoni je po meni još gore iako ima hrpa igrača uglavnom su to loši igrači i ne vidim zašto uopće postoji ta sezonska igra, osim da ovaj normal gaming ode u povijest. i onda se čude kako to da igra nema igrača, meni je iskreno čudno da uopće itko i igra ovo sranje, kako ova igra može biti dobra meni pada na pamet jedno 10 stvari koje bi uz malu preinaku ovu igru učinili perverzno dobrom, ali ne oni slučaju ove što meni mudruju da nije dobro levelirat lika na hardcore tako lako do 70 jer onda se gubi draž igre, ma da naravno ljepše je kad ja budem sad sjedio 12 sati na stolici da bi dobio jebeni portret. uostalom prešao sam campanju cijelu, ali sam sjebo lika jer mi je lik nesezonac, i pitam 10 ljudi danas i nitko ne igra nitko neće da pomogne, dno dna koliko mi se smučilo od ove igre, a u normalu ne mogu naći nikoga s friend liste da igra, već dva mjeseca su svi off line, vjerojatno zato jer se ova sezona usrana igra. i onda se čude kako to da ljudi ne igraju, eto kako, jebete ljude u zdrav mozak i onda normalno da nitko normalan neće igrat nešto što umjesto da mu bude zabava mu postane pravi "pain in the ass".

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H...ro-2961/career

uglavnom dodajte me, evo vidite mi profil da ne lažem prešao sam na normal hardcore cijelu kampanju, i onda mi ovaj mudroser nešto drobi da varam i tome slično, šteta što mu nisam mogao reći u lice da se goni u tri pm. samo mi je to žao.
garganaut je offline   Reply With Quote